Frågor till tipspromenader

Visst är det härligt

att kombinera gympa för kroppen med hjärngympa! Här på hjarngympa.nu bjuder vi på en massa användbara frågor i olika ämnen och svårighetsgrad. Det är bara att tanka ner i PDF-format och skriva ut. Det är helt gratis och innehåller ingenting skadligt för din dator.
Blandade frågor 4

Testa Snabba Krysset!

Interaktivt korsord; lös direkt på skärmen!

Till Snabba Krysset»

Hur gör jag?

Det är enkelt! Du behöver Adobe Acrobat Reader, vilket de allra flesta datorer har installerat. Har du det inte laddar du ner programmet helt riskfritt på Adobes hemsida.
När du klickar på länkarna nedan öppnas frågepappren i ett eget fönster i Acrobats miljö. Därifrån letar du upp knappen för Utskrift och skriver ut. Enkelt och snabbt!
Frågorna är i A4-format. Förslagsvis sätter du dem i plastfickor innan du hänger upp dem utomhus.
Varje PDF-fil innehåller 10 frågor, facit samt svarstalong för de tävlande. Mixa efter behag! Du hittar också utrymme för en s k utslagsfråga som du utformar själv; t ex kan du låta deltagarna gissa på vikten av något eller antalet makaroner i en burk etc.
Mycket nöje, och fortsätt hjärngympa!
Fler frågor kommer ständigt att läggas till. Välkommen tillbaka!
Och du: tipsa gärna någon du känner om hjarngympa.nu!

Frågor?

Du kan kontakta oss med ett mejl

Svaren till tipspromenaderna - kan man lita på att de stämmer?

Ja, det vågar vi påstå! Som korsordskonstruktörer är vi vana att kolla och dubbelkolla allting, såväl fakta som att de språkliga formuleringarna blir korrekta. Skulle du mot förmodan hitta något du tycker är felaktigt, är vi tacksamma för förslag till förbättring! Kontakta oss på länken ovan!


© Hjarngympa 2010  Ansvarig utgivare: Johan GustafssonKontakt
Click here to subscribe to this RSS feed
Webbproduktion: ArkPek Media